Тендер за изградба на канали

Проектот „Превенција од поплави за заштита на животната средина“ како дел од програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија финансиран од Европска Унија, објавува тендер за изградба на канали. Дополнителни информации и потребната тендерската документација може да ја превземете ТУКА.