Почетна » 2020 » март
Координативен состанок

Ако нема координација нема да има ниту успех! Секој од партнерите, Центар за граѓанска иницијатива, Општина Малиќ, Општина Могила и Организација за управување со дестинации се собраа на првиот од овој проект координативен состанок. На почетокот проектот беше темелно објаснет … Read More

0