Почетна » 2020 » април
Денот на планетата земја

Април 22 е Светскиот ден на планетата Земја. Овој ден се одбележува уште од 1992 година скоро во целиот свет. Целта на овој ден е да не потсети сите нас дека ништо друго не е поважно од планетата која е … Read More

0