Почетна » 2020 » мај
Активности за ублажување на COVID-19

Сите проекти финансирани од ЕУ под вториот повик на IPA II Програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија, ги разгледуваат своите проектни активности со цел да вклучат активности за ублажување на COVID-19 кои за да им помогнат на … Read More

0
Тендер за изградба на канали

Проектот „Превенција од поплави за заштита на животната средина“ како дел од програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија финансиран од Европска Унија, објавува тендер за изградба на канали. Дополнителни информации и потребната тендерската документација може да ја … Read More

0