Почетна » 2021 » октомври
Акционен план за заштита од поплави за општина Могила

Преку серии на работилници водени од експертки, во Општина Могила се изработи Акционен план за заштита од поплави за Општина Могила за периодот од Јуни 2021 година до Јуни 2022 година. Во работилниците, односно изработката на овој Акционен план за … Read More

0
Компаративна студиска анализа

Во склоп на проектот беше направена компаративна студиска анализа за задржување на водата во природата во регионот на Општина Малиќ и Општина Могила. Студиската анализа може да ја најдете ТУКА.

0