Почетна » 2021 » ноември
Завршна конференција

После двегодишпно успешно реализирање на проектот „Превенција од поплави за заштита на животната средина“, се организира неговата Завршна конференција на која беа презентирани резултатите од истиот. Конференцијата се оджа во село Могила. На завршната конференција присуствуваа преставници од општините, дирекцијата … Read More

0
ЕВРОПСКИ ДЕН ЗА ТЕРИТОРИЈАЛНА СОРАБОТКА

Под слоганот „Past, Tradition, Future – The way we interact!” на 21.10.2021 во Корча, Албанија се оддржа настан за одбележување на Европскиот ден за територијална соработка. Покрај фолклорните танци, ракотворби и штандови со традиционална храна, свое место за промоција имаа … Read More

0