Почетна » Активности
Завршна конференција

После двегодишпно успешно реализирање на проектот „Превенција од поплави за заштита на животната средина“, се организира неговата Завршна конференција на која беа презентирани резултатите од истиот. Конференцијата се оджа во село Могила. На завршната конференција присуствуваа преставници од општините, дирекцијата … Read More

0