Shepi » 2020 » Shkurt
Parashikimi i Motit

Ku fillon procesi i parandalimit të përmbytjeve? Theshtë moti!Kjo është arsyeja pse brenda projektit tonë kemi angazhuar një ekspert me përvojë të motit i cili vazhdimisht do të na sigurojë parashikimin e motit për komunat Maliq dhe Mogila. Parashikimi i … Read More

0