Shepi » 2021 » Janar
Kështu funksionon sistemi i kullimit

Ndërtimi i kanaleve kulluese tashmë ka përfunduar dhe fshatrat po mbrohen nga përmbytjet. Shikoni procesin e ndërtimit dhe shikoni se si funksionon sistemi. Ndërkohë ne jemi duke vazhduar punën tonë!

0