Shepi » 2021 » Tetor
MONITORIMI I KANALEVE TE KULLIMIT NE MOGILA

Përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së në Shkup, organi përkatës i JTS-së dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale vizituan Komunën e Mogila dhe monitoruan zbatimin e projektit “Parandalimi i Përmbytjeve për Mbrojtjen e Mjedisit”. Domethene, delegacioni së bashku me përfaqësuesit e Qendrës … Read More

0
Analiza studimore krahasuese

Në kuadër të projektit është kryer një analizë studimore krahasuese për mbajtjen e ujit në natyrë në rajonin e Komunës së Maliqit dhe Komunës së Mogillës. Ju mund të gjeni analizën e studimit KETU.

0