Shepi » 2021 » Nëntor
Konferenca përfundimtare

Pas dy vitesh zbatim të suksesshëm të projektit Parandalimi i Përmbytjeve për Mbrojtjen e Mjedisit”, u organizua Konferenca Përfundimtare e tij në të cilën u prezantuan rezultatet. Konferenca u zhvillua në fshatin Mogillë. Në konferencën finale morën pjesë përfaqësues nga … Read More

0
Dita Evropiane e Bashkëpunimit Territorial

Nën sloganin “E kaluara, Tradita, E ardhmja – Mënyra se si ndërveprojmë!” Një aktivitet për të shënuar Ditën Evropiane të Bashkëpunimit Territorial u mbajt më 21 tetor 2021 në Korçë, Shqipëri. Krahas valleve popullore, punimeve artizanale dhe stenda me ushqime … Read More

0