Shepi » admin - Page 2
Dita Evropiane e Bashkëpunimit Territorial

Nën sloganin “E kaluara, Tradita, E ardhmja – Mënyra se si ndërveprojmë!” Një aktivitet për të shënuar Ditën Evropiane të Bashkëpunimit Territorial u mbajt më 21 tetor 2021 në Korçë, Shqipëri. Krahas valleve popullore, punimeve artizanale dhe stenda me ushqime … Read More

0
MONITORIMI I KANALEVE TE KULLIMIT NE MOGILA

Përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së në Shkup, organi përkatës i JTS-së dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale vizituan Komunën e Mogila dhe monitoruan zbatimin e projektit “Parandalimi i Përmbytjeve për Mbrojtjen e Mjedisit”. Domethene, delegacioni së bashku me përfaqësuesit e Qendrës … Read More

0
Analiza studimore krahasuese

Në kuadër të projektit është kryer një analizë studimore krahasuese për mbajtjen e ujit në natyrë në rajonin e Komunës së Maliqit dhe Komunës së Mogillës. Ju mund të gjeni analizën e studimit KETU.

0
Kështu funksionon sistemi i kullimit

Ndërtimi i kanaleve kulluese tashmë ka përfunduar dhe fshatrat po mbrohen nga përmbytjet. Shikoni procesin e ndërtimit dhe shikoni se si funksionon sistemi. Ndërkohë ne jemi duke vazhduar punën tonë!

0