Shepi » admin - Page 4
Tenderi për ndërtimin e kanaleve

Projekti “Parandalimi i përmbytjeve për mbrojtjen e mjedisit” në kuadër të programit të bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë i financuar nga Bashkimi Evropian, shpall tender për ndërtimin e kanaleve. Informacione shtesë dhe dokumentacioni i nevojshëm i tenderit … Read More

0
Dita e Tokës

22 Prilli është Dita Botërore e Tokës. Kjo ditë festohet që nga viti 1992 në të gjithë botën. Qëllimi kryesor i kësaj dite është të kujtojmë të gjithë ne se asgjë nuk është më e rëndësishme se planeti që ne … Read More

0
Тakimi Koordinues

Nëse nuk ka koordinim nuk do të ketë sukses! Të gjithë partnerët, Qendra për Iniciativë Qytetare, Komuna e Maliqit, Komuna e Mogila dhe Organizata e Menaxhimit të Destinacionit janë mbledhur në takimin e parë të këtij projekti. Në fillim, projekti … Read More

0
Parashikimi i Motit

Ku fillon procesi i parandalimit të përmbytjeve? Theshtë moti!Kjo është arsyeja pse brenda projektit tonë kemi angazhuar një ekspert me përvojë të motit i cili vazhdimisht do të na sigurojë parashikimin e motit për komunat Maliq dhe Mogila. Parashikimi i … Read More

0