Shepi » Aktivitet
MONITORIMI I KANALEVE TE KULLIMIT NE MOGILA

Përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së në Shkup, organi përkatës i JTS-së dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale vizituan Komunën e Mogila dhe monitoruan zbatimin e projektit “Parandalimi i Përmbytjeve për Mbrojtjen e Mjedisit”. Domethene, delegacioni së bashku me përfaqësuesit e Qendrës … Read More

0
Kështu funksionon sistemi i kullimit

Ndërtimi i kanaleve kulluese tashmë ka përfunduar dhe fshatrat po mbrohen nga përmbytjet. Shikoni procesin e ndërtimit dhe shikoni se si funksionon sistemi. Ndërkohë ne jemi duke vazhduar punën tonë!

0