Parashikimi i Motit

Ku fillon procesi i parandalimit të përmbytjeve? Theshtë moti!
Kjo është arsyeja pse brenda projektit tonë kemi angazhuar një ekspert me përvojë të motit i cili vazhdimisht do të na sigurojë parashikimin e motit për komunat Maliq dhe Mogila. Parashikimi i motit do të jetë në dispozicion në https://mkmeteo.mk/cgimk/ ose thjesht klikoni në figurën përkatëse të vendosur në shiritin e djathtë të kësaj faqe në internet. Përkthimi i parashikimit të motit në shqip, maqedonisht dhe anglisht është gjithashtu në dispozicion në këndin e poshtëm të majtë të faqes së parashikimit. Ne ju inkurajojmë patjetër që të ndani këtë parashikim të motit në mediat tuaja sociale, në mënyrë që miqtë tuaj të dëgjojnë për këtë!