Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian

Program I Bashkëpunimit Ndërkufitar

Parandalimi i përmbytjes për mbrojtjen e mjedisit

Postimet e fundit

Konferenca përfundimtare

Pas dy vitesh zbatim të suksesshëm të projektit Parandalimi i Përmbytjeve për Mbrojtjen e Mjedisit”, u organizua Konferenca Përfundimtare e tij në të cilën u prezantuan rezultatet. Konferenca u zhvillua në fshatin Mogillë. Në konferencën finale morën pjesë përfaqësues nga … Read More

0
Dita Evropiane e Bashkëpunimit Territorial

Nën sloganin “E kaluara, Tradita, E ardhmja – Mënyra se si ndërveprojmë!” Një aktivitet për të shënuar Ditën Evropiane të Bashkëpunimit Territorial u mbajt më 21 tetor 2021 në Korçë, Shqipëri. Krahas valleve popullore, punimeve artizanale dhe stenda me ushqime … Read More

0
MONITORIMI I KANALEVE TE KULLIMIT NE MOGILA

Përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së në Shkup, organi përkatës i JTS-së dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale vizituan Komunën e Mogila dhe monitoruan zbatimin e projektit “Parandalimi i Përmbytjeve për Mbrojtjen e Mjedisit”. Domethene, delegacioni së bashku me përfaqësuesit e Qendrës … Read More

0